Vrijdagvoormiddag stelde Voka – Kempen, haar lokaal netwerk WINH3 en de gemeentebesturen Hulshout en Westerlo de nieuwe bewegwijzering op het industrieterrein Hulshout - Heultje voor.




Geschiedenis van het project
Het industrieterrein Hulshout-Heultje is een gemeenteoverschrijdend industriepark op grondgebied Hulshout en Westerlo (totale oppervlakte 144.7 hectare).

Het terrein is alleen bereikbaar via een netwerk van lokale en bovenlokale verbindings- en ontsluitingswegen. Op initiatief van WINH3 (meer informatie hieronder) en Voka – Kempen en in nauw overleg met de betrokken overheden en administraties werd in 2007 de externe bewegwijzering naar het industrieterrein aangepakt.

Nadien werd al snel duidelijk dat ook de interne bewegwijzering op het industrieterrein aangepakt moest worden. Chauffeurs vonden hun weg naar het terrein nu wel veel beter, maar eens op het terrein aangekomen, was het echt niet evident om de juiste locatie te vinden in de wirwar van weerkerende straatnamen en straatnaambordjes.

Op initiatief van Voka – Kempen en WINH3 en de lokale besturen werd een gedetailleerd bewegwijzeringsplan voor het industrieterrein uitgewerkt, dat morgenmiddag voorgelegd wordt aan de ondernemers actief op het industrieterrein, zodat zij ook op hun beurt tijdig medewerkers, klanten en leveranciers kunnen informeren.


Op de foto van links naar rechts: Jos Mols (Huurwagens Mols), Filip Verrezen (gemeente Westerlo), Rocco Cannizzaro (Transport Hendrickx), Jan Hendrickx (algemeen directeur Voka Kempen), Mark Verhaegen (burgemeester Hulshout), Tine Horsten (adjunct-directeur Voka Kempen).